Selamlama

Ne (Ye) - Evet






Aniyo - Hayır






Annyong haseyo - Merhaba, Nasılsınız






Oso oseyo - Hoş geldiniz






Annyong i keseyo - Hoşça kalın




Annyong i kaseyo / Güle güle

9 yorum:

  1. slm arkadaşım pratik konuşma sayfası çok yararlı olacak eminim. Kursta ve günlük yaşamdaki konuşmaları buraya zaman buldukça eklersen benim gibi meraklılar için süper olacağına eminim. Ellerine sağlık k.i.b...

    YanıtlaSil
  2. slm ben süheyla. bende arkadaşla aynı fikirdeyim böyle bir site hazırladığınız için çok teşekkür ederim. gerçi kelimeleri yeni okumaya başladım ama azim ve kararlıkla devam ediyorum. tabii sizin çalışmalarınızın çok faydası oldu. iyi çalışmalar herkese slm::))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Süheyla,

    Sagolasın...

    çalıştıktan sonra tek başına öğrenilemeyecek bir dil değildir korece... çalışmaya devam hep birlikte öğreneceğiz^^

    YanıtlaSil
  4. slm ben ahmet bu siteyi arkadaşım söyledi dediği kadar varmış bende sevdim galiba öğrenmek istiyenlere tavsiye edicem ama sesli harfler ağızdan nasıl çıkıyor bunubilsem emin olsam güzel okuyacam ama emin değilim yardımcı olur musun ?şimdiden " Gam sa hap ni da teo ki saram deul chin gu " ^^

    YanıtlaSil
  5. merhaba korece de ingilizcede oldugu gibi "can ,must ,have to ,should ,need to" gibi sözcükler var mı ben bulamadım sözlükten cümlede de kullanılmış şeklini göremedim.

    towacu cuseyoooo :(

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok sağolun ben koreceyi öğrenmeyi çok istiyorum ve siz çoook yardımcı oldunuz kamsahamnida :) :* <3

    YanıtlaSil
  7. slm bende yeni yeni merak sardım korece öğrenmeye çok zevkli ama bişi sorcam koreliler ingilizce kullanıomu

    YanıtlaSil
  8. yahu çokyaşa emi :) bugün bizimkilerden biri Kore'lilere 'anyonghaseyo' dedi onu anladım da başka birşey daha ekledi tam anlayamadım ne dedi acaba diye düşündüydüm şimdi öğrenmiş oldum.. 'anyonghaseyo ossooseyo' demiş :)

    YanıtlaSil
  9. esra özer9/4/13 22:54

    Admin koreyi çok seviyorum ve diline ilgi duyuyorum 13 yaşındayım korece öğrenmek istiyorum 13 yaş geç mi olur ? Birde nerden başlamam gerek lütfen yardımcı olur musnuz ?

    YanıtlaSil