ÇALINTI DUYURUSU

ÇALINTI DUYURUSU
Blogumda ki bilgiler http://bluearashii.tr.gg/ tarafından ÇALINMIŞtır. Bu adresin http://koreceogrenelim.blogspot.com/ adresiyle hiç bir ilişkisi yoktur.

Kendisini Site Yöneticisi olarak tanıtıp KimNeDemiş kısmına yazılar yazmış.Blogumu takip eden ve yorumlarımı okuyan bir insan o kişinin ben olmadığını kolaylıkla anlayabilir. Hiç bir zaman öyle bir üslup ve Türkçe ile yazı yazmadığımı çok iyi bilirler.

SİTE YÖNETİCİSİ: ARKADAŞLAR BU SEFERKİ SİTEM İŞALLAH BEYENMİŞSİNİZDİR YENİ KORECE DERS EKLEDİM SİTEYİYİNE HATIRLATIYIM(bluearashii.tr.gg)kolay korece ögrenmek isteyenler
SİTE YÖNETİCİSİ: KORECE DERSLERİ İHMAL ETMİCEM YİNE DEVAM EDİCEZ DERSLERE İSTEYENLER YAZI YAZSIN 7 Ağu 09, 02:12
SİTE YÖNETİCİSİ: ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM VAR JAPONCA DERSLERDE KOYUYİM Mİ KARARSIZ KALDIM EGER İSTERSENİZ KOYUCAMDA

Madem arkadaş bu blogun kendine ait olduğunu söylüyor o zaman ben bu yazıyı burada nasıl yayınlayabiliyorum? Madem o bu blogun sahibi yayınlanmayı bekleyen yorumları yayınlayıp cevaplasın bakalım. Hem o zaman ben de kızımla daha fazla vakit geçiririm. 14. dersi eklemesini de sabırsızlıkla bekliyorum^^ Onun tarzı ile kur 14:)) Bakalım bilgi hırsızlığı konusundaki başarısını 14. dersi hazırlamakta da kullanabilecek mi? Ona kolay gelsin diyorum.